(Untitled)

Een nieuw jaar, een nieuw begin.

M&G wenst iedereen een gezond en succesvol 2019!

Voor M&G staat dit nieuwe jaar voor een koerswijziging. Om onze sound nog completer te maken, duiken we de studio in en gaan we akoestische drums vervangen door soundscapes. We beogen hiermee een sfeer neer te zetten die aansluit bij de inhoud van onze composities! Wij zien jullie graag terug bij een volgende optreden en zijn benieuwd wat je er van vind!

M&G wishes everyone a healthy and successful 2019! 

For us 2019 will be an important change of course. To make our sound even more complete, we dive into the studio and replace acoustic drums by soundscapes. We obtain to create an atmosphere that suits the content of our compositions! We hope to see you at a next gig and are curious what you find about it!

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*